Vi tar sikkerhet på alvor

På booka setter vi forbrukersikkerhet høyt. Vi har innarbeidet en rekke sikringstiltak som ivaretar både deg og din bedrift.

Sikkerhet først!

Vi sørger for sikker lagring av alle dine personopplysninger og data og setter alltid din sikkerhet i høysete.

Vi har et brennende engasjement for å skape gode, sikre løsninger som forenkler din hverdag. Fra å sette nye standarder til å utvikle teknologi, med det for øyet å alltid sette sikkerhet først.

Sikkerhet for din bedrift

Alle brukere som gis tilgang til dine kalendere gjennom vår plattform må opprette brukerprofiler og verifiseres i systemet før tjenesten kan benyttes. Ingen sensitive kalenderopplysninger deles til brukerne av plattformen og disse merkes kun som opptatte timer i kalenderen for brukerne. Du kan være trygg på at dine personlige avtaler i kalenderen ikke vises til noen andre enn deg selv.

Vår brukerstøtte er alltid tilgjengelig når du trenger det. Vi fokuserer på sikkerheten, slik at du kan fokusere på mulighetene.

Sikkerhet for brukere

Vi sørger for sikker lagring av alle dine personopplysninger og data og setter alltid din sikkerhet i høysete. Alle bedrifter som er oppført i vår plattform er verifiserte og godkjente slik at du kan fokusere på gode brukeropplevelser. sikre god kvalitet på de bedrifter som er oppført i vår plattform.

Bruk våre tjenester med trygghet

booka-opplevelsen handler om sikkerhet og trygghet for alle bedrifter og kunder. Våre verktøy og teknologi bidrar til at du skal kjenne deg trygg enten når du som bedrift tilbyr reservering av kundemøter eller når du som kunde ønsker å forespørre et møte med en leverandør. Dermed kan du fokusere på det som er viktigst for deg.