Vi leverer digitale løsninger
som skaper bedre konkurransekraft og økt produktivitet.

Tjenesten booka er levert av North Vision AS, etablert i 2018, og er Norges første online bookingplattform hvor forbrukere enkelt kan søke etter å forespørre møter med leverandører av gode tjenester nært der de bor. Tjenesten passer for alle bransjer, enten din bedrift selger kjøkken, bygger hus, leverer meglertjenester, advokattjenester, fotooppdrag eller snekkeroppdrag.

En ny standard for gode kunderelasjoner

Med booka setter du en ny standard for gode kunderelasjoner. Ved å gi dine kunder tilgang til din og dine ansattes kalendere kan kundene avtale møter med deg og dine kolleger når dere har tid og på kundens premisser. Deres kalendere blir gjort tilgjengelig for alle nye kunder slik at de kan avtale møter med dere både fra desktop og mobil. Denne tilgjengeligheten og servicen åpner opp et helt nytt mulighetsspekter som dine kunder setter stor pris på.

Det setter en ny standard for gode kunderelasjoner!

Hva er booka?

  • booka.no er Norges første og eneste online bookingplattform av tjenester som setter en ny standard for gode kunderelasjoner.
  • Tjenesten er gratis for forbrukeren som ønsker å forespørre avtaler direkte med lokale bedrifter.
  • Tjenesten gjør det enkelt for forbrukeren å søke etter og forespørre ledige tjenester i et bredt spekter av bransjer og geografiske områder.
  • Forbrukeren liker tilgjengeligheten, enkelheten og kontrollen de får med booka.no. De kan bestille avtaler med lokale bedrifter, når som helst, fra hvor som helst.
  • Tjenesten passer for alle bransjer, enten din bedrift selger biler eller kjøkken, bygger hus, leverer meglertjenester, advokattjenester, fotooppdrag eller snekkeroppdrag.


booka.no er en av flere tjenester som leveres av North Vision AS.

Har du en bedrift?

Nå kan du få tilgang til flere tusen forbrukere
som ønsker å avtale leveranser med din bedrift på booka.
Registrer din bedrift

Vi tar sikkerhet på alvor!

Vi setter forbrukersikkerhet høyt og våre betrodde samarbeidspartnere bidrar til å ivareta din sikkerhet. Vi har innarbeidet en rekke sikringstiltak som ivaretar både deg og din bedrift. ​Vi sørger for sikker lagring av alle dine personopplysninger og data og setter alltid din sikkerhet i høysete.

Vi har et brennende engasjement for å skape gode, sikre løsninger som forenkler din hverdag. Fra å sette nye standarder til å utvikle teknologi, med det for øyet å alltid sette sikkerhet først.