booka
booka

Sjøgata 15, Bodø, Norge

Camilla Gjerdrum Holck

Salgskonsulent

Har du spørsmål om Booka eller trenger du hjelp med å registrere din bedrift? Send en direkte henvendelse til Camilla, så hjelper hun deg!
Camilla startet i North Vision i april 2019 som salgskonsulent og jobber nå med å ta sitt 2. fagbrev i salgsfaget. Hun har tidligere erfaring fra butikkbransjen og har jobbet for Nordland fylkeskommune hvor hun tok fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget. Camilla kombinerer en lidenskap for gode kundeopplevelser med faglig kompetanse som gjør at vi har fokus på å utvikle teknologi som setter kunden i førersetet. Kort oppsummert: engasjert, tillitsfull og en sterk vilje om å gjøre det beste for kunden!
Les mer
Start video chat
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.

Om booka
Tjenesten "booka" er levert av North Vision AS og ble etablert i 2018. Vi er Norges første online bookingplattform hvor forbrukere enkelt kan søke etter og booke møter med leverandører av gode tjenester nært der de bor. Tjenesten passer for alle bransjer, enten din bedrift selger kjøkken, bygger hus, leverer meglertjenester, advokattjenester, fotooppdrag, snekkeroppdrag, etc. ​

Vi tilbyr

Vi leverer digitale løsninger som skaper bedre konkurransekraft og økt produktivitet.