Studio EBN
Studio EBN

Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Elisabeth Benonisen

Daglig leder

Ønsker du å få levert varer hjem fra oss? Vi kjører ut gratis i Bodø/omegn! Bare send en direkte henvendelse til Elisabeth. Du kan betale med Vipps eller via nettbutikken.
Nettbutikken er fortsatt åpen www.studioebn.com. Det er gratis frakt med levering på 1-2 dager med posten. Vi har 20% på alle varer i tiden fremover - bruk rabattkode EBN20.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Studio EBN
Bærekraftig luksus fra Nord. Vesker og tilbehør i lakseskinn.
Studio EBN ble grunnlagt i 2013 av den norske designeren Elisabeth Benonisen. Etter å ha jobbet med designeren Giles Deacon i London, lokket røttene henne tilbake til hjembyen Bodø, der merket er basert.
Studio EBN utviklet seg fra ideen om å bruke materiale fra regionen, og utvikle bærekraftig premium tilbehør som også forteller en historie om livet i Nord. Dette førte til vesker og tilbehør, der valget om å bruke fiskeskinn er et bærekraftig og eksotisk alternativ.
Studio EBN tilbyr et utvalg av vesker som er både allsidige og tidløse. I stedet for å basere kolleksjonene på årstider som etter hvert utløper, legges gradvis nye design og farger til på en organisk måte. Resultatet er "slow fashion" med substans og nærhet til natur og opprinnelse.
Nettside: www.studioebn.com

Vi tilbyr

Vesker / tilbehør /gaver
www.studioebn.com