Skytta Bygg
Skytta Bygg

Ensjøveien 10, Oslo, Norge

Bilde 1 av  3
Stig Ringstad

Daglig leder

Skytta Bygg er et meget allsidig firma, som løser det aller meste innen bygg-, anlegg, reparasjon, vedlikehold/service og innredninger. Send en direkte henvendelse til Stig for ett uforpliktende tilbud.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Skytta Bygg
Skytta Bygg ble etablert i 1987 av Arne Korsvold sammen med tidligere tømmermestere og selvstendig næringsdrivende med lang erfaring fra bygg- og tømrerfaget. Arne jobber fortsatt i Skytta Bygg, men har overlatt stillingen som daglig leder til Stig Ringstad.
Siden den gang har vi utviklet oss til å bli et meget allsidig firma, som løser det aller meste innen bygg, anlegg, reparasjon, vedlikehold/service og innredninger. Vi liker å betegne oss som en liten totalentreprenør som har evnen til å ”kaste oss rundt”, og har opparbeidet oss ett stort nettverk av underleverandører og samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å løse de fleste oppgaver vi møter på.
Vi er 13 ansatte, men trenger alltid flere dyktige medarbeidere, så ta kontakt dersom du har lyst til å jobbe sammen med oss.
Vårt hoved nedslagsfelt er Østlandsområdet, men vi tar oppdrag i hele landet i de tilfeller hvor dette er ønskelig, og ofte i samarbeid med våre gode samarbeidspartnere rundt om i landet.
Skytta Bygg er en sentralt godkjent bedrift med utførelse i tiltaksklasse 2. Vi er godt utdannet innen faget, og alle ansatte er fagarbeidere. I tillegg har to av våre ansatte Mesterbrev innen tømrerfaget og to innenfor møbelsnekkerfaget. Skytta Bygg er også godkjent bedrift innen våtromsnormen. Vi kan derfor levere og utføre oppdrag med god kvalitet. Dersom du må ha utfylt søknad til kommunen for fasadeendringer, tilbygg, påbygg, eller tilsvarende innenfor tiltaksklasse 1, så tar vi også dette med i forbindelse med utføring av oppdragene.
Vi har også internkontrollsystemet i orden, noe som sikrer deg som kunde at du får utført jobben iht. kontrakt/­avtale og at jobben er kvalitetsmessig riktig utført iht. Norsk Standard.

Vi tilbyr

- Nybygg og tilbygg
- Kontorbygg og lagerbygg
- Service og vedlikehold
- Innredning og fasadeInnredninger
- Fasade og rehabilitering