Pusterom Naturterapi
Pusterom Naturterapi

Gidsken Jakobsens vei 28, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Mette Telnes

Daglig leder

Mette tilbyr samtaler over telefon til klienter som trenger hjelp. Send henne en direkte henvendelse for å avtale møte!
Mette utfører kinesiologibehandling, samtale, coaching, tankefeltterapi, øreakupunktur, akupressur eller homøopati.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Pusterom Naturterapi
Kinesiologi bygger på kroppens egne selvhelbredende krefter. Behandlingen omfatter hele mennesket; KROPP, SINN OG SJEL, og kan også brukes forebyggende.
Mette benytter flere kjente terapiformer i kinesiologibehandlingen, som f.eks; samtale, coaching, tankefeltterapi, øreakupunktur, akupressur, homøopati m.m.
Ett av feltene hun er spesielt opptatt av er å avdekke de mønstrene som styrer deg i hverdagen, og som får deg til å reagere akkurat som du gjør. Altså dine ubevisste sannheter.
Ved å avbalansere/frigjøre dine mønstre/sannheter, vil du kunne føle deg mer fri, glad, levende og å klare å ta valg som er riktig for deg.
Om du ønsker bedre livskvalitet, fysisk og mentalt, og å nå dine mål, å få ny innsikt, eller et Pusterom hvor du har fokus på deg selv, så kan Mettes verktøy være til hjelp for deg.
I tillegg til det Mette tilbyr terapeutisk, avholder hun og små kurs og meditasjoner, og hun er vertinne for enkelte arrangementer med interessante terapeuter/medier.
I det harmoniske og trivelige lokalet er det blitt plass til en liten butikk med et utvalg av krystaller, røkelse,salvie, englekort, kroppspleie, saltlamper, Dr. Bachs Blomstermedisin, glassvarer fra Natures Design (Livets Blomst) m.m. Pusterom Naturterapi følger NLH`s etiske regler og homøopraktiker/kinesiolog/coach Mette har taushetsplikt.
Velkommen til spennende og forløsende behandlinger.