Møterommet
Møterommet

Storgata 26, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Beate Forsvik

Daglig leder

Send en direkte henvendelse til Beate om du ønsker en fast avtale i uka, en kveld eller flere, eller bare trenger møterommet for 1 time på kort varsel.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Møterommet
Trenger du et sted for å ha møte, intervju, kurs, selskap eller andre arrangementer? Da er Møterommet perfekt.
Du får ha Møterommet for deg selv, og møbler kan lett flyttes på til ditt formål. Det er sitteplasser til 26-30 personer, som kan settes opp i hestesko, sirkel, klasserom, sal, grupper, langbord eller det som passer til ditt behov. Lokalet ligger sentralt midt i Bodø sentrum.
I lokalet er det en skjerm på veggen som du kan koble til din PC for presentasjoner, og det er tilgjengelig kaffetrakter og vannkoker for å lage kaffe og te. I kjøkkenet er det oppvaskmaskin og micro-ovn, og et kjøleskap som du kan ha din egen mat og drikke i. Det er kaffekopper, glass og noen fat, og bestikk.
PC, penn og papir, og annet utstyr bringes med selv. Om du har ønske om levering av mat eller annet, så kan vi være behjelpelig med bestillinger. Ellers er det kort gangavstand til mange gode restauranter og spisesteder rett utenfor.
Toalett er felles med tre andre firma og finnes i korridoren utenfor møterommet. Dessverre finnes det ikke heis i bygget, og lokalet ligger i 2. etg, så det er noen utfordringer om en ikke kan gå i trapper selv.
Hver enkelt leietaker er ansvarlig for inventar og utstyr som befinner seg i lokalet i den tid leieforholdet varer, og tar ansvar for at Møterommet er i samme stand ved tilbakelevering.
Ta kontakt med Beate på mobil 40 84 87 63, eller send en mail til moterommet.bodo@gmail.com.
Du finner meg på Facebook: Møterommet
Velkommen

Vi tilbyr

- Møtelokale
- Kurs- og konferanselokale
- Selskapslokale