Mørkved Sportsklubb
Mørkved Sportsklubb

Mørkved, Norge

Bilde 1 av  3
Bjørnar Eggen

Styreleder

Lurer du på noe eller ønsker å melde deg selv eller dine barn på noen av aktivitetene som Mørkved Sportsklubb tilbyr er du velkommen til å starte en samtale med Bjørnar.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Mørkved Sportsklubb
Klubben er stiftet 3.november 2016.
Mørkved Sportsklubb skal være en viktig del av lokalmiljøet på Mørkved. Mørkved er en av de største bydelene og det mest hurtigvoksende området i Bodø. Campus på Nord Universitetet utvides, det nye Hunstadsenteret ble åpnet høsten 2017, Mørkvedbukta skole skal stå ferdig om noen år og nye boligfelt utbygges i stor skala. Med denne utviklingstakten vil Mørkved Sportsklubb i årene fremover være en viktig verdiskaper og bidragsyter i lokalmiljøet, både for barn og voksne.
Mørkved Sportsklubb har et hovedmål om å være en nyskapende og attraktiv klubb i lokalsamfunnet innen 2022. Vi håper du har lyst til å være med på denne reisen sammen med oss.
Vi i Mørkved Sportsklubb er opptatt av å gi barn og ungdom et trygt tilbud. Klubben har klare holdninger og jobber aktivt mot mobbing, rasisme, vold og rusmidler. Klubben vår er opptatt av at fotball er trygt og godt, morsomt og spennende, rusfritt og sunt – et sted der alle er velkomne – både voksne og barn.

Vi tilbyr

- Fotball