Løvold Kafeteria
Løvold Kafeteria

Tollbugata 9, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Hege Løvold

Daglig leder

Trenger du catering av god husmannskost til ditt arrangement? Send en direkte henvendelse til Hege for gjennomgang av dine ønsker/behov. Len deg tilbake, og la oss lage maten til ditt arrangement!
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Løvold Kafeteria
Det hele startet da Johan Løvold åpnet Joh. Løvold på kaia i Bodø i 1938. Johan og kona Ågot innså snart at sultne mager gir dårlige kunder, og 30. august 1939 åpner Løvolds Kafeteria i etasjen over butikken.
Kafeteriaen blir snart en fast møteplass for både de fastboende og de som kommer reisende sjøveien. Vertskapet høster mye anerkjennelse for sine retter av lam, laks, sei og torsk, samt bakevarer fra eget bakeri. I 1951 får kafeteriaen Bodøs aller første kakedisk.
Det er mange sultne mager i byen og kafeteriaen serverer hundrevis av middager hver dag. I dag serveres det stort sett 350 til 400 middager per dag – og på en feittirsdag går det lett 550 porsjoner saltkjøtt.
Men det var ikke bare rundt middagstider folket trenger mat.
I årene 1959-62 ble de holdt nattåpent for ventende gjester som skulle med hurtigruta som lå til kai like ved kafeteriaen. Hurtigrutepassasjerene fikk da nyte “kanonsuppa” som varmet en ventende kropp.
I dag serveres samme suppa på lørdager for sultne shoppere og de som har kommet tilbake fra tur og trenger litt varme i kroppen. I 2018 blir kafeteriaen pusset opp og fredagstaco kommer på menyen.
Historien til Løvolds Kafeteria er lang og fremtiden er spennende, og en ting er sikkert, Løvolds Kafeteria skal servere hjemmelaget mat i porsjoner man blir mett av.

Vi tilbyr

-Catering
-Levering
-3-retters middag
-Koldtbord
-Tapas
-Snitter
-Møtemat
-Overtidsmat