Låsesmeden Tromsø
Låsesmeden Tromsø

Stakkevollvegen 51, Tromsø, Norge

Bilde 1 av  3
Robin Klo

Daglig leder

Trenger din bolig låsesystemer tilpasset dine ønsker samt offentlig regelverk? Send en direkte henvendelse til Robin for gjennomgang av dine behov. Vi utarbeider beslaglister og produserer egne låsesystemer fra Dorma lokalt hos oss.
Låsesmeden Tromsø skal være det beste valget for deg som er opptatt av gode løsninger, trygghet og tillit.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Låsesmeden Tromsø
Låsesmeden Tromsø er en låsesmed med lokal forankring i Tromsø. Vi har som filosofi å være en seriøs aktør og samarbeidspartner innen lås, beslag og fysisk sikring. Låsesmeden Tromsø skal være det beste valget for deg som er opptatt av gode løsninger, trygghet og tillit. Vårt mål er ikke å bli den største aktøren i markedet, men å være den beste.
Låsesmeden Tromsø har et nært samarbeid med Låsesmeden Finnsnes. Samlet har vi en svært god arbeidstokk med masse erfaring i alle ledd. Dette gjør at vi er godt rustet til å yte rask og god service i hele Troms.
Vi byr på god kunnskap og gode løsninger med utgangspunkt i kundens behov, samt offentlig regelverk. Vi utarbeider beslaglister og produserer egne låsesystemer fra Dorma lokalt hos oss. Vi utfører oppdrag for entreprenører, byggherrer, firmaer og sluttbrukere.
Vi har valgt våre leverandører med stor omhu, og har satt kvalitet i fokus. Det har gjort at Dorma ble et naturlig valg som hovedleverandør for oss. Dorma har et stort produktspekter i egen produksjon og har basis i tysk kvalitet.
De ansatte i Låsesmeden Tromsø har høy kompetanse både på løsninger, regelverk og montasje. Dette kommer av at de ansatte har mange års erfaring fra låsesmedyrket. Erfaringen i bransjen begynner på 5 år, og strekker seg opp til over 20 års fartstid for flere av de ansatte.

Vi tilbyr

- Beslaglister
- Egenproduserte låsesystemer fra Dorma
- Oppdrag for entreprenører, byggherrer, firmaer og privat