Interoptik City Nord
Interoptik City Nord

Stormyrveien, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Lene G. Nilsen

Daglig leder/brillestylist

Er du i karantene og trenger linser eller andre varer? Vi har Vipps og kjører varene gratis hjem til deg i området Bodø-Tverlandet-Nordsia. Bor du utenfor dette området sender vi gjerne de varene du måtte ha behov for uten å ta betalt for porto. Send en direkte henvendelse til Lene, så hjelper hun deg.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Interoptik City Nord
Interoptik ligger i 2. etasje i City Nord kjøpesenter. Her har vi vært etablert siden 2014.
Hos Interoptik har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med det nyeste digitale utstyret for netthinnescanning, Optomap.
Vi har et rikt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente merkevarer i alle prisklasser. Du får veiledning av brillestylister som finner brillene som kler og passer deg best, og kontaktlinser til konkurransedyktige priser.
Øynene dine er kroppens fineste instrument og det meste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor bør du jevnlig få gjennomført en utvidet synsundersøkelse for å avdekke eventuelle endringer. Et Optomap netthinnebilde dekker nesten hele netthinnen på en gang, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging.
Velkommen til oss på Interoptik City Nord!