Imaas Bil
Imaas Bil

Jordbruksveien 44, Bodø, Norge

Mats Imingen

Bilselger

Ønsker du å prøvekjøre eller kjøpe en av våre Nissan biler? Send en direkte henvendelse i kalenderen til Mats for gjennomgang av dine ønsker/behov.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Imaas Bil
Imaas Bil AS ble etablert i 1983 som da startet med salg og verksted for SAAB personbiler. I dag er vi en av Bodøs største bilforhandlere som sysselsetter ca. 30 årsverk og hadde en omsetning i 2015 på ca. 150 millioner og en markedsandel på ca. 15,5% på personbilmarkedet.
Eier og styreleder Ole Martin Imingen har sammen med sin kone Bodil Imingen vært med siden oppstarten av Imaas Bil og er den dag i dag aktive i den daglige driften. Daglig leder Kim-Harry Andreassen har jobbet i bedriften siden 1997 hvor han startet som mekaniker.
I tillegg har vi en søsterbedrift, Bodø Bilutleie (HERTZ) som ble startet av de samme eierne i 1974 som har drevet med bilutleie gjennom en franchiseavtale med Hertz og er landets eldste Hertz partner.
Bodø Bilutleie har fem årsverk med Gøran Imingen som daglig leder.

Vi tilbyr

Vi er en totalleverandør for sluttbruker og leverer det aller meste innen bil og ettermarkedstjenester. Her kan nevnes; vedlikehold og reparasjon, salg av deler og tilbehør, dekkhotell, salg av dekk etc.