Gullsmed Øiesvold
Gullsmed Øiesvold

Bolagsgata 1, Narvik, Norge

Bilde 1 av  3
Tor Inge Øiesvold

Selger

Ønsker du å handle hos oss men ikke har mulighet til å komme innom butikken? Send en direkte henvendelse til Tor Inge, så leverer vi varene på døren om du bor i Narvik, eller sender i posten.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Gullsmed Øiesvold
Velkommen til Gullsmed Øiesvold! Vi holder til på Amfisenteret i Narvik, og her har vi vert siden senteret åpnet dørene i november 2000.
Hos oss finner du smykker til han og henne. Liten og stor. I gull og sølv og andre metaller. Vi fører smykker fra Bjørg Jewellery, Cecilie Melli, Embla, Hasla, Susanne Friis Bjørner, Coeur De Lion, Sif Jakobs, Thomas Sabo, PAN, Alexander m.m.
Et stort utvalg på dåpsgaver har vi også. Og Sølvbestikk! Sist men ikke minst har vi diamanter! Vi tilhører Diamant-Studio,en kjede som spesialiserer seg på nettopp diamanter.
I tillegg til butikken på Amfi har vi også butikken i Kongensgate 52. Vi samarbeider tett med hverandre. Og prøver å "utfylle" hverandre. Har vi ikke varen du vil ha hos oss, er sjangsen stor for at den finnes hos Gullsmed Bjørn Øiesvold! Her har vi en flott butikk med stort utvalg, gullsmed verksted som utfører reparasjoner, graverer, omarbeider og lager smykker på bestilling.

Vi tilbyr

- Gaveartikler
- Smykker og klokker
- Interiør