Byggproffen Bodø
Byggproffen Bodø

Notveien 3b, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Tom-Vegard Nordahl Skjerpan

Daglig Leder

Har du behov for å bygge ut, renovere, pusse opp boligen din eller betongarbeid? Eller ønsker du å bygge hus i eller rundt Bodø? Send en direkte henvendelse til Tom-Vegard for gjennomgang av dine ønsker/behov.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Byggproffen Bodø
Byggproffen Bodø AS ble startet opp i 2009 av byggmester Eivind Nyhagen, Geir Arne Pedersen og Per Frode Nicolaisen. Motivasjonen var å levere gode kvalitetsprodukter til fornøyde kunder i Bodø. Vår tanke rundt kvalitet er noe vi kan være stolt av å levere fra oss til en fornøyd kunde.
Fra å være en beskjeden bedrift med få ansatte, så er vi idag 24 ansatte og ønsker å bli flere. Vår tømreravdeling har 12 ansatte der vi har en god miks av erfaring. Vi har pr. tiden en lærling i tømrerfaget. Satsing på lærlinger er også sentralt for vår utvikling.
Byggproffen Bodø AS startet med kun tømring, men etterhvert så ble betong sett som nødvendig spor å komme inn på. Dermed ble de første betongfagarbeiderne ansatt. Betongavdelingen teller nå 6 ansatte hvorav 1 er lærlinger. Vi leverer betongarbeid innenfor de fleste områder i hele Nordland.

Vi tilbyr

- Rehabilitering og service
- Betongarbeid
- Nybygg
- Totalentreprenør