Bodø Selskapservice
Bodø Selskapservice

Prinsens gate 115, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Torger Torgersen

Daglig leder

Trenger du lokale og catering til ditt møte, konferanse eller selskap? Send en direkte henvendelse til Torger Torgersen for gjennomgang av dine ønsker/behov!
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Bodø Selskapservice
Bodø Catering & Selskapsservice er et veletablert Cateringfirma i Bodø som i tillegg til smakfull catering, tilbyr flotte lokaler til enhver anledning. Enten du søker et møtelokale eller lokale for selskap og fest, så kan vi tilby flotte møte- og selskapslokaler med privat setting og en god atmosfære.
Folkets Hus Bodø ligger i Bodø sentrum og kan by på fine, nyoppussede møte- og selskapslokaler for opp til 150 personer. Her er det egen bar i direkte tilknytning, med alle rettigheter. Folkets Hus Bodø har fast scene og møterom for både små og store grupper.
Ærverdige Hålogatun ligger rett ved snippen og huser blant annet kunstsamlingen til Adelsteen Normann. Et perfekt lokale å holde mottakelser opp til 50 personer, fine middager, konfirmasjon og dåp. Passer også godt for uformelle styremøter. Prosjektor og lerret tilbys begge steder.
Ved leie av lokaler gjennom oss, bistår vi med alt fra bistand med planlegging, menyforslag, matservering og borddekking, til rydding etterpå. Sammen skaper vi en best mulig opplevelse for både gjester og deg som skal arrangere. Velkommen til oss!

Vi tilbyr

- Catering
- Selskapslokaler
- Møtelokale
- Kurs og konferanse