Bodø Karateklubb
Bodø Karateklubb

Langstranda 5, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Lars Egil Lundquist

Styreleder

Lurer du på noe eller ønsker å melde deg selv eller dine barn på noen av aktivitetene som Bodø Karateklubb tilbyr er du velkommen til å starte en samtale med Lars Egil.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Bodø Karateklubb
Bodø Karateklubb ble dannet i november 1980 av sensei Rune Ingebrigtsen. I starten trente vi stilarten Budo Kan, men skiftet til stilarten Chito Ryu i 1993. Dette er en stilart som inneholder mye kast og låseteknikker, i tillegg til det man normalt vil forbinde med karate. I 2006 flyttet vi inn i romslige lokaler på Langstranda. Her har vi en stor dojo, sosialsone og garderober. Vi kan tilby gode lokaler med mulighet for styrketrening og vi instruerer både barn, ungdom og voksne i karate.
Karate er en treningsform som passer for alle, både voksne og barn. Det gir allsidig trening, styrke, kondisjon og bevegelighet.Vi ønsker å være en lavterskel karateklubb med fokus på trivsel, utvikling og respekt. Klubben har knøtteparti, barneparti og voksenparti.
Voksengruppen består av damer og menn i alderen 18 - 55 år. Trening i klubben er bygd opp over 3 tema: Kihon (basistrening), kata (mønster av faste teknikker) og kumite (kamptrening). Det trenes også Bunkai som er den praktiske anvendelsen av kata. Klubben arrangerer også egne selvforsvarskurs.
Vi er i dag ca.50 medlemmer, av disse er det 10 svartbelter som instruerer og trener i klubben.