Bertnes Brass
Bertnes Brass

Kløftveien, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Per-Ove Hanssen

Leder

Lurer du på noe eller ønsker å spille i Bertnes Brass? Start en direkte samtale med Per-Ove! Vi øver på Nordly Grendehus på onsdager fra kl. 19:00 - 22:00.
Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Bertnes Brass
I dag er Bertnes Brass et korps med ca. 30 musikere. Medlemmene rekrutteres i all hovedsak fra Støver- og Tverlandet skolekorps. I tillegg har vi en del medlemmer fra Universitet i Nordland.
Medlemsmassen har god aldersspredning. Sammen har vi det veldig moro, og samles gjerne til et festlig lag. Mange av oss har fått sine beste venner i korpset, og flere par har faktisk funnet hverandre her.
Vi spiller alt fra konserter i kulturhuset til at vi stiller oss opp utenfor en butikk i snøvær og spiller julesanger. Av faste oppdrag kan nevnes spilling 17. mai. Da tar vi Sea King helikopter, fra 330 skvadronen, ut til Landegode og Kjerringøy hvor vi spiller i togene deres. I tillegg spiller vi selvfølgelig i borgertoget.
Hver høst arrangeres det en ”Trekorps konsert”. Her deltar byens voksenkorps, og de tre korpsene skifter på å arrangere konserten. Vi har to faste seminar i sesongen. Disse avvikles i nærhet til Bodø i september og februar. Vi prøver generelt å ha ett spilleoppdrag hver måned.
Det er nedsatt en notekomité som sammen med dirigenten bestemmer hva vi skal spille til de forskjellige oppdragene.
I tillegg til kretsstevner og stevner i regi av NNMF og NMF, drar korpset med jevne mellomrom på turer. Vi har vært blant annet i Norsjø, Tammerfors, Aberdeen, København og Arjeplog.

Vi tilbyr

- Brassband
- Musikk
- Julemusikk
- Balkanmusikk
- Oktoberfest
- Konserter
- Julebordsmusikk
- Korps
- Fanfare
- Avslutninger
- Feiring
- Bryllup