Bædi & Børdi
Bædi & Børdi

Sjøgata 15, Bodø, Norge

Bilde 1 av  3
Monica Jakobsen Lunderøy

Salg- og kommunikasjonsansvarlig

Ønsker du å bli kjent med Bædi & Børdi? Send en direkte henvendelse til Monica.

Les mer
Send en forespørsel

Alle forespørsler du sender til leverandør er gratis.

Alle kostnader for eventuelle leveranser av tjenester og varer blir avtalt mellom deg og leverandør i etterkant.


Send forespørsel helt gratis og uforliktende
Registrer eller logg inn for å sende en forespørsel til bedriften.
Få svar på dine spørsmål direkte fra bedriften.
Kom i gang ved å klikke på knappen under.
Send en gratis forespørsel
Om Bædi & Børdi
Bædi & Børdi guider barn og barnefamilier rundt om i Norge. Dette gjør de ved å presentere landets forskjellige attraksjoner, museer og reisemål på barnas språk - både i app, og ikke minst på de faktiske stedene man reiser til!
På Lofotr Vikingmuseum, Luftfartsmuseet i Bodø og Norsk Teknisk Museum i Oslo - samt et voksende antall steder i Norge - står Bædi & Børdi klare til å gi barn og barnefamilier artige og lærerike guidinger. Små aktiveringsbrikker er plassert rundt omkring på stedene, og disse vil trigge korte filmer med Bædi & Børdi på lesebrettet/mobilen. Her forklarer og forteller duoen litt om hva en kan se og gjøre akkurat her, slik at barna trigges til å ønske å utforske og lære mer - enten det gjelder et objekt, en utstilling eller hele stedet.
​Hovedmålet til Bædi & Børdi er ikke bare at barna skal ønske å besøke museer og attraksjoner, men det er i tillegg å gjøre innholdet så forståelig og spennende at de får lyst til å videreformidle det de har lært. Altså at barna selv inntar rollen som familieguider. Dette vil inspirere barnefamilien til å utforske stedene mer - sammen.

Vi tilbyr

Vi hjelper opplevelsesbaserte aktører som formidler kunnskap med å tiltrekke seg barnefamilier gjennom å tilby en skreddersydd løsning som forteller historiene på barns premisser.

Vi er her for å gjøre det enkelt å formidle kunnskap på en engasjerende og morsom måte som setter spor.